Det var längesedan jag var aktiv på bloggen men har som ambition att börja skriva mer igen. Jag hoppas att ni mår bra och kan hantera vardagen trots de omständigheter som råder. Själv tar jag en vecka i taget. Jag jobbar som timvikarie och jobben har minskat i förskolan. Det har inneburit att jag har fått hoppa in och jobba i fler verksamheter. Att hela tiden ställa om och fokusera på nya arbetsuppgifter är energikrävande.

För att bibehålla fokus och energi lägger jag in rutiner i vardagen som jag vet ger energi. Träningen blir viktigare än någonsin och jag vet sedan tidigare att jag mår bra av att träna tidigt på morgonen. Så morgonträning, 8h sömn och återhämtning är det jag prioriterar nu. Det i sin tur innebär att jag även behöver prioritera bort annat. Sena kvällar och middagar går bort. Likaså hårda träningspass (eftersom det tar för mycket energi och jag hinner inte återhämta mig).

Jag kommer även att börja kallbada igen och tog det första badet på länge igår (påskafton). Vore skoj om fler hängde på:)

Ha en fin dag och ta hand om er!

/Alexandra