Att ta beslut är något av det svåraste jag vet. Livet består ju till stor del av att fatta beslut och vissa beslut blir viktigare än andra och påverkar hela ens liv och de som står en närmast. Jag är en person som i princip alltid går på magkänsla och även om jag försöker att basera viktiga beslut även på logiska analyser och förnuft så blir det aldrig bra i längden. Det slutar ändå med att jag går tillbaka till magkänslan och den vinner ALLTID.

Jag tror att mitt sätt att fatta beslut grundar sig i mitt intresse för hälsa och välmående. Det låter kanske lite långsökt men ju mer jag har funderat över det ju mer självklart blir det. Min första träningserfarenhet var när jag som sjuåring sprang ett terränglopp. Det var där och då som jag förstod hur det känns i hela kroppen och själen att må bra. Det hade jag så klart känt tidigare också men nu blev det mer konkret. Svetten rann, hjärtat bultade och endorfinnivån var skyhög.

Jag minns än idag exakt hur det kändes när jag gick i mål och den känslan (även om den inte alltid kan vara så stark) eftersträvar jag än idag i allt jag tar mig för i livet. Jag vill helt enkelt leva mitt liv på mitt sätt med magkänslan som vägvisare och med målet att MÅ BRA!

Tack för att du tog dig tid att läsa!